Vlečne kljuke Hernec

Vlečne kljuke Hernec

Vlečne kljuke Hernec

Pri podjetju Hernec d.o.o. izdelujemo in tržimo vlečne kljuke za vsa osebna, dostavna in tovorna vozila.

Pomembni dejavniki in prednostni vlečnih kljuk Hernec:

1. Varnost

Varnost je v prometu vedno na prvem mestu. Pri izdelavi vlečnih kljuk se zavedamo naše odgovornosti, zato za njihovo izdelavo uporabljamo zgolj materiale z ustreznimi certifikati. Pred vsako prvo uporabo vlečno kljuko tudi preizkusimo na napravi za dinamičen preizkus, katerega predpisuje odredba TSV-150-00.

Pravilnik TSV-150-00!

2. Zaščita površine

Vsi naši izdelki so zaščiteni pred korozijo. Za zaščito bunke uporabljamo cink. Življenjska doba te vrste zaščite je primerljiva z življenjsko dobo avtomobila.

Vse vlečne kljuke so predhodno peskane in pobarvane s črno dvokomponentno bravo, kasneje pa ovite v folijo, da se površina ne poškoduje.

Na željo stranke nudimo dodatno vroče cinkanje vlečnih kljuk.

3. Snemljiva vlečna kljuka

Za osebna vozila proizvajamo izključno snemljive vlečne kljuke. Nekaj prednosti vlečnih kljuk:

  • Po uporabi lahko vlečno kljuko pospravimo.
  • Večja varnost, za vse udeležence v prometu.
  • Enostavno in hitra uporaba.
  • Priložen torbica za varno in čisto hranitev vlečne kljuke.

Edini v Sloveniji proizvajamo tudi verikalno snemljive vlečne kljuke. Prednost le teh je, da se po odstranitvi popolnoma skrijejo in s tem ne kvarijo izgleda avtomobila.Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive